fav. 14

By the bug

το προηγούμενο άλμπουμ τους το είχα κατεβάσει τέσσερις φορές, μία κάθε μήνα, είχε φαγωθεί ο theodore δισκάρα και δισκάρα [που δεν ήταν -θοδωρή, πού είσαι ρε ψυχή; στείλε κάνα mail], αλλά το είχα βρει βαρετό. κι άμα κάτι είναι βαρετό δεν θυμάμαι αν το έχω κατεβάσει.
το bravado το κατέβασα τυχαία επειδή ήξερα το όνομα olvis, oelvis, ölvis, και τα τρία τα βρίσκεις στο slsk και είναι το ίδιο πράμμα [προφέρεται έλβις]. ήταν κι απ' την ισλανδία, του έδωσα μια ευκαιρία. έχω δώσει ευκαιρίες και σε ένα σωρό σαβούρα, τι αξία έχει ένα μισάωρο; [ένα μισάωρο μπορεί να έχει μεγάλη αξία, εξαρτάται τι δουλειά κάνεις, αν είσαι πουτάνα πολυτελείας με ένα μισάωρο μπορεί να ξεπληρώσεις το δάνειο].
το bravado είναι ένα άλμπουμ που δεν καταλαβαίνεις γρι πού αναφέρεται, για τι μιλάνε οι στίχοι [είναι στα ισλανδικά] αλλά και δεν χρειάζεται, γιατί είναι τόσο καλή η μουσική που σε συνεπαίρνει [επιτέλους!*]. τα υπόλοιπα τα έχουν γράψει ήδη σε φιλικά blogs. όπως δείχνουν τα πράγματα όλοι τα ίδια ακούμε και ξεχωρίζουμε, κύλισε ο τέντζερης... θα μου πεις αν δεν σας άρεσαν τα ίδια πράγματα θα ήταν φιλικά; anyway. δίσκος που δεν χάνει ούτε κατ' ελάχιστο με τον καιρό [ενώ arctic monkeys δεν μπορώ να ακούσω πιά. αδύνατον].
υπενθυμίζω ότι η σειρά δεν είναι η πραγματική, μόνο το νούμερο ένα θα είναι στη σωστή θέση, τα υπόλοιπα αναφέρονται τυχαία.[* έψαχνα εδώ και καιρό αφορμή να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη].
ölvis-bravado
 

0 comments so far.

Something to say?