άντι στοτ

By the bug

στη σελίδα του στο myspace ένας ιταλός τον κράζει για τις δυο-τρεις τελευταίες κυκλοφορίες του που έχουν γίνει σχεδόν ντάμπστεπ και έχει χαθεί "η ποιότητα του demon in the attic και του ceramics".
το υλικό σου χειροτερεύει συνέχεια -του γράφει στα σχόλια- κι ας σταματήσει η μπούμκατ να υποκρίνεται ότι είσαι η πιο μεγάλη ανακάλυψη μετά από το ψωμί για τοστ [!].
ο 26χρονος andy stott απ' το μάντσεστερ -από τις παρουσίες που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο φετινό sonar- μόλις κυκλοφόρησε το νέο single του. λέγεται fear of heights και είναι ένα νταμπ κομμάτι που χρειάζεται να ακούσεις μερικές φορές για να καταλάβεις πού στο καλό το πάει, γιατί με την πρώτη δεν σου λέει τίποτα. "πρέπει να το ακούσεις δυνατά και τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι ο ήχος των αγγλικών πειρατικών" ισχυρίζεται ο πορτογάλος, "δώστου μια ευκαιρία".
και στις δυο πλευρές το μπάσο είναι βαρύ με τα strings να κάνουν το ρυθμό πιο γρήγορο, το fear of heights έχει και μια μελωδία που το διαπερνά στο δεύτερο μισό και το κάνει πραγματικά πιο κατάλληλο για νύχτα. το
made your point είναι πιο επίπεδο, αλλά με πιο έντονο το ρυθμό. δεν είναι και murder όπως το 'πουλάει' η μπούμκατ, αλλά όσο το ακούς το συμπαθείς.
απ' την modern love.
 

1 comment so far.

  1. dllnjx 12 Αυγούστου 2007 στις 11:07 μ.μ.
    poli kalo to ep.arghse ligo to comment alla to kalokairi einai gnwsto oti peftoun oi rithmoi.exeis kati paromoio na proteineis?

    thnx anyway gia ta tosa kala posts(and the music)

Something to say?