JAMMIN'

Category: By the bug



unklejam



Η μουσική τους ένα εκρηκτικό χαρμάνι 80’s electro, funk και r’n’b, που ενώνει με μια νοητή γραμμή τους Gnarls Barkley και τους Outkast.

Κάθε τραγούδι από το δίσκο είναι ένα εν δυνάμει single ικανό να σε κάνει να χτυπήσεις ρυθμικά το πόδι σου στο πάτωμα ή να σε ξεσηκώσει να χορέψεις, ακόμα και αν δεν είσαι θιασώτης του είδους.

Το πρώτο single «Love Ya» είναι ένας funk δυναμίτης, ένα Διονυσιακό jamming, που περιλαμβάνει τους Pigeonhed τον Prince και τον Τimbaland τυλιγμένους, στην στοργική αγκαλιά του George Clinton.

Το δεύτερο single «What Am I Fighting For» είναι ακόμη καλύτερο, σαν να αποτίουν οι Gnarls Barkley φόρο τιμής στην eighties synth funk pop, ΦΟΒΕΡΟ!!

Τα υπόλοιπα κομμάτια ακολούθου χωρίς να υστερούν, το «King U» με τις Rick James κολλητικές μελωδίες του, το «Cry» με το αλλά Outkast refrain, ακόμα και Scissor Sisters θυμίζουν στο Stereo.

Συνοψίζοντας λοιπόν έχουμε ένα δίσκο χορευτικής μουσικής με κομμάτια που όντως χορεύονται, πολύ καλύτερο από την οποιαδήποτε ανούσια extravaganza τύπου Britney που του αξίζει μια θέση στα Charts και τις πίστες.TRANZISTOR

STRGZR
 

0 comments so far.

Something to say?