black cab ride...

Category: By the bug


jesus east

Oι Black Cab είναι από την Αυστραλία και απαριθμούν δυο βασικά μέλη τον Andrew Coates (vocals, programming) και τον James Lee (guitars). Το Jesus East είναι ο δεύτερος δίσκος τους και κατ'εμέ, ένας από τα καλυτέρους της χρόνιας.

Οι Black Cab επιδίδονται σε ένα μοναδικό υβρίδιο motorik ρυθμών αλά Neu 60's ψυχεδέλειας, συν μια τζούρα electronics και Hawkwind-ικες Spacey ατμόσφαιρες.

Ο δισκος κυλάει αβίαστα από την αρχή ως το τέλος, χωρίς να κουράζει. Mε την βοήθεια των cool φωνητικών του Andrew Coates και της απέριττης παραγωγής σε κάνει συνοδοιπόρο σ΄ένα από τα ομορφότερα ταξίδια της χρόνιας.

Καθ'ολη την διάρκεια του δίσκου μια αύρα Ανατολής έτσι όπως την όρισε το “Taxman” διέπει τα κομμάτια, κάνοντας το ακόμη μεγαλύτερο.

Κομμάτια που ξεχωρίζουν (αν και όλος ο δίσκος στέκεται σε πολύ ψηλά επίπεδα) είναι το ατμοσφαιρικό "Simple Plan", το εναρκτήριο "Hearts on Fire", που μαζί με το "Underground Star" άνετα θα τα περνούσες για outtake του Neu "75, και το ομώνυμο "Jesus East" που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στους Who και τους Galaxie 500.

Οι B.C έχουν ακόμα ένα δίσκο στο ενεργητικό τους το "Αltamont Diary" του 2004 και αξίζει να του ρίξετε μια αυτιά (Γεια σου ρε Γιώργο!).TRANZISTOR


strgzrrr
 

0 comments so far.

Something to say?