We Are Together

Category: By the bug

Στο εξώφυλλο μια φωτογραφία τραβηγμένη από τον Κuniyuki. Απεικονίζει μια αγορά κάπου σε κάποιο μέρος του κόσμου, Δεν καταλαβαίνεις μέρος,οι σκιές στα πρόσωπα και στα κτίσματα δεν αφήνουν να δεις. Το νιώθεις όμως. Είμαστε Μαζί, έστω και αν δεν γνωριζόμαστε.

Μια κοσμοπολίτικη αύρα στοιχειώνει το δίσκο από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα κρουστά και τα ηλεκτρονικά χαριεντίζονται, βάζοντας στο παιχνίδι την Jazz και τα ατμοσφαιρικά ηχοτόπια, που ξεπηδούν από τους συνθετητές του Ιάπωνα και φέρνουν την θάλασσα ένα βήμα πιο κοντά σου.

Κάπως έτσι θα ακουγόταν η ιδανική Cafe Del Mar συλλογή, μπολιασμένη με την αισθητική της Peacefrog και τον Pat Metheny να χαρίζει τις πιο Balearic μελωδίες του.

Ίσως η παραπάνω περιγραφή να απωθήσει πολλούς νομίζοντας ότι έχουν να κάνουν με τον Jose Padilla της Ιαπωνίας που κάνει μουσική για after parties στην Iwo Jima.

Ξεχάστε λοιπόν όλα τα παραπάνω, και κρατήστε ότι ο Κuniyuki παίζει άπλα όμορφη Μουσική, που σου φέρνει εικόνες καλοκαιρινές, λιακάδα, τον ήχο του κύματος και Νοσταλγία για τις πιο όμορφες διακοπές (που δεν έχεις πάει ακόμα).
ΤRANZISTOR
we are together(new link rapidshare)
strgzr
 

1 comment so far.

  1. Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2008 στις 12:04 μ.μ.
    repost please ?

Something to say?