3 πι

By the bug

το σύντομο, δυναμικό florist fired που ξεκινάει το δεύτερο άλμπουμ των marmoset θυμίζει jesus and mary chain ή το revolution των spacemen 3. σε παραπλανά [το ίδιο και οι αδικαιολόγητα ενθουσιώδεις κριτικές] και περιμένεις να ακολουθήσει κάτι το ίδιο συναρπαστικό. δυστυχώς, απ' το τρίτο κομμάτι και μετά ρίχνουν τους ρυθμούς [μέχρι χαλάρωσης], μαλακώνουν τις κιθάρες και γίνονται αυτό που ονομαζόταν ίντι αμερικάνικο στις αρχές των 90s. το 'δυστυχώς', γιατί τα'χουν πει [πολύ] καλύτερα οι sebadoh και οι pavement.
florist fired
και ο mikah p. hinson επέστρεψε με ένα καινούργιο single με τρία κομμάτια, το present a dream of her, όλο και πιο δραματικός [χωρίς το μελό], λες κι ακούς leonard cohen. μέχρι και οι φωνές τους μοιάζουν όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός. ο micah αναγκάστηκε να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή ευρωπαϊκη περιοδεία του μέχρι το τέλος σεπτεμβρίου γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του. θα μου πεις και τι μας νοιάζει εμάς, μήπως θα τον βλέπαμε;
me and you + the dissapearing
παναγίες, πανηγύρια, πλήξη, κι οι τρεις λέξεις από π. δεν υπάρχει πιο βαρετή μέρα από του δεκαπενταύγουστου, εκτός ίσως από τη μέρα του πάσχα [κι αυτή από π.].
[εδώ ένα ωραίο κείμενο]
 

2 comments so far.

  1. a_live 15 Αυγούστου 2007 στις 6:06 μ.μ.
    αντε να σε ευχυθώ τότε εναν ολοευτυχιστο δεκαπενταυγουστο :]
  2. gsus 16 Αυγούστου 2007 στις 12:54 π.μ.
    xaire
    den eida to video pou mou postares giati to apesyran. pes mou toulaxiston ti htan.
    4h bareth leksh apo p
    panagiwtarea
    kalo 15aygousto

Something to say?