Miss Diamond To You

Category: By the bug

Η πρώτη μου ”γνωριμία” με την Kathy Diamond έγινε μέσω της συλλογής της Neuphonic “Press Play” όπου οι Idjut Boys επέλεγαν και ανακατασκεύαζαν κομμάτια άλλων, μεταξύ τους και το Sunshine της προαναφερθησας.

Το μοντέρνο Boogie Electro στυλ της με τα Αmbient pads να αιωρούνται, ξεχώριζε αμέσως, από τα υπόλοιπα.

Σ’αυτό το ύφος κινείται και το “Miss Diamond To You”, ένας κόσμος γεμάτος slap μπασογραμμές, ονειρικά strings, και μια υπνωτική φωνή που θυμίζει κάτι από Αnnie και Goldfrapp και μια καταπληκτική παράγωγη από τον Maurice Fulton.

Το δίδυμο Diamond/Fulton καταφέρνουν να φτιάξουν έναν pop-soul-nudisco άλμπουμ, που από τη μια είναι γεμάτο από κομμάτια που προορίζονται για τα club και γι’αυτό υπεύθυνος είναι ο κύριος Fulton και το House υπόβαθρο του, απ’την άλλη όμως η Μiss Diamond με τις ναρκωτικές μελωδίες της, και οι ατμοσφαιρικές ενορχηστρώσεις θα μπορούσαν να σε καθηλώσουν στον καναπέ σου και να δώσουν την ευκαιρία να απολαύσεις το δίσκο ολόκληρο (γιατί έτσι μπαίνεις στο πετσί του) στην σπιτική θαλπωρή.

Αν σας γοητεύσαν οι Kelley Pollar και νομίζετε ότι η Sally Shapiro είναι η νεα Disco Queen τότε αυτός ο δίσκος είναι μιας πρώτης τάξεως επιλογή για σας.TRANZISTOR

PART 1

PART 2


STRGZR
 

0 comments so far.

Something to say?