ησυχία

By the bug
κάθε καλοκαίρι προκύπτει κάτι που θα το χαρακτηρίζει για πάντα. είτε αυτό είναι κάποιο γεγονός, ένας έρωτας, ένας καλλιτέχνης, όλα αυτά μαζί. οι religious knives είναι το κόλλημα του φετινού καλοκαιριού.
είχα περάσει μια εβδομάδα ακούγοντας ασταμάτητα το remains, αλλά το νέο τους κομμάτι in brooklyn after dark με αποτελείωσε.
εθισμός.
θυμίζει can, silver apples, τα φωνητικά είναι σαν stooges των 70s, είναι απ' τα κομμάτια που σου γίνονται απαραίτητα.
δεν χρειάζονται κι άλλα.
εδώ είναι ένα από τα τραγούδια που σπάνια γράφονται πια. μόνο σε βινίλιο. με ένα επίσης καταπληκτικό flipside, the hand, μελωδικό, ψυχεδελικό ambient.

απ' το δελτίο ειδήσεων: ο ινδός είχε έρθει πριν από 15 χρόνια στην ελλάδα. για δουλειά. παντρεύτηκε σε μια άδεια τη γυναίκα που του διάλεξαν. έκανε δύο παιδιά. κι αυτά σε άδεια τα σκάρωσε. πριν από καιρό αποφάσισε να φέρει την οικογένειά του στην ελλάδα. γραφειοκρατία, χαρτιά, βίζες, λεφτά για να γίνει η δουλειά. τα κατάφερε. μόνο που αντί για τρεις ήρθαν τέσσερις. τρία τα παιδιά. έκανε υπολογισμούς, τα λογάριασε, το τελευταίο παιδί ήταν της γυναίκας του, αλλά δικό του αποκλείεται. δεν ήταν. την πλάκωσε στο ξύλο, την έδερνε μέχρι να ομολογήσει ότι είχε πάει με άλλον. δεν ομολόγησε. την σκότωσε, σκότωσε και τα παιδιά και έβαλε φωτιά να τους κάψει.
στις ειδήσεις είπαν ότι μια ινδή μάνα σε απόγνωση σκότωσε τα παιδιά της και αυτοκτόνησε...
in brooklyn after dark.
 

0 comments so far.

Something to say?